tag:blogger.com,1999:blog-6116511029385364138.post2857764300338494545..comments2023-05-15T05:59:25.428-07:00Comments on Palstaviljelyä Julkulanniemessä: KurpitsakakaroitaLeenahttp://www.blogger.com/profile/04958924451048239313noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6116511029385364138.post-83040001248168480292013-09-23T05:03:39.048-07:002013-09-23T05:03:39.048-07:00Kiitos Tiina. Olen joskus maistanut kesäkurpitsasu...Kiitos Tiina. Olen joskus maistanut kesäkurpitsasuklaakakkua, en tiedä oliko tällä vai millä ohjeella tehtyä, hyvää se oli. Kokeilen sinun ohjetta.Leenahttps://www.blogger.com/profile/04958924451048239313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6116511029385364138.post-59897707242350642062013-09-23T04:57:11.885-07:002013-09-23T04:57:11.885-07:00Maailman parhaan keskurpitsa-suklaakakun ohje löyt...Maailman parhaan keskurpitsa-suklaakakun ohje löytyy blogistani täältä: http://www.suussasulavaarakkautta.fi/2013/08/ilonan-kesakurpitsa-suklaakakku.html Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/07217998008753452889noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6116511029385364138.post-34250535194168958582013-09-17T21:38:55.182-07:002013-09-17T21:38:55.182-07:00Olen joskus tehnyt pelkästä kesäkurpitsasta ja sit...Olen joskus tehnyt pelkästä kesäkurpitsasta ja sitruunasta, mutta tähän voi upottaa myös omenaa. Ja inkivääristäkin pidän, kokeiluun menee. Kiitti.Leenahttps://www.blogger.com/profile/04958924451048239313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6116511029385364138.post-69743916826574528642013-09-17T13:59:06.968-07:002013-09-17T13:59:06.968-07:00Sitruksinen kesäkurpitsahillo
( n. 2 l valmista ...Sitruksinen kesäkurpitsahillo<br /><br /> ( n. 2 l valmista hilloa )<br /><br />1 kg omenoita<br />1 kg kesäkurpitsaa<br />2 dl vettä<br />1 sitruuna<br />1 appelsiini<br />1 rkl inkivääriä raastettuna<br />9 dl hillosokeria<br /><br />-kuori ja paloittele omenat kattilaan<br />-paloittele kesäkurpitsat<br />-pese sitruuna ja appelsiini ja raasta kuori joukkoon<br />-purista hedelmien mehu joukkoon (tämä kannattaa olla valmiina ennen omenien paloittelua,<br />kattilaan ja omenien päälle lisättynä estää niiden nopeaa tummumista)<br />-kuori ja raasta inkivääri joukkoon<br />-lisää vesi<br />-keitä miedolla lämmöllä n. 20 min. ( soseutin tasaiseksi sauvasekoittimella)<br />-lisää hillosokeri ja keitä edelleen n. 15 min.<br />-kuori mahdollinen vaahto<br />-purkita kuumiin purkkeihin ( oon keittänyt purkkien kannetkin ja laittanut ne kiehuvasta vedestä purkkien päälle )<br /><br />Ohje yläasteen kotitalouskirjasta.<br />Sitrushedelmät antavat makua muuten "mauttomalle" kurpitsalle.<br />Muistettava sekotella ja miedolla lämmöllä, ettei pala pohjaan (sekin koettu)<br />Erilaista hilloa vaikka vohveleiden kanssa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6116511029385364138.post-23017743156742616872013-09-17T12:48:55.172-07:002013-09-17T12:48:55.172-07:00Kiitti kurpitsakeittovinkistä. Minäkin tein kerran...Kiitti kurpitsakeittovinkistä. Minäkin tein kerran jonkun piparkakkumaustetun kurpitsapiirakan, saattoi olla että vika oli myös kokissa, mutta siitä ei tullut kenenkään lempparia. Toisaalta työkaveri toi kerran kurpitsaa sisältävän kuivakakun ja sehän oli tosi maukas. Taidan tarjota kurpitsaillassani kurpitsakeittoa!Leenahttps://www.blogger.com/profile/04958924451048239313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6116511029385364138.post-53258542600967653142013-09-17T11:11:33.650-07:002013-09-17T11:11:33.650-07:00Olen useana syksynä tehnyt kurpitsakeittoa Maku-le...Olen useana syksynä tehnyt kurpitsakeittoa Maku-lehden reseptillä ja hyvää on tullut. Linkki reseptiin: http://www.maku.fi/resepti/mausteinen-kurpitsakeitto#axzz2fAtBTBLF<br /><br />Joskus olen tehnyt amerikkalaistyyppisen kurpitsapiirakan, mutta se ei kyllä ollut minun makuuni. Vähän omituinen mielestäni.savea ja papujahttps://www.blogger.com/profile/05963950503513212914noreply@blogger.com