lauantai 11. huhtikuuta 2015

Kevättä rinnassa

Amerikan sydänliittokin on innostunut kehoittamaan ihmisiä kasvattamaan oman ruokansa. Me kasvimaahöperöthän olemme olleet tätä mieltä aina (vaikka ei se aina ole viimeisen päälle onnistunutkaan).
Pihassa kukkii jo

Ihan hiukan on vielä lunta jäljellä, joten kasvimaalle laskeutumista pitää hillitä. Tein sen sijaan pihapuuhia niinkuin varmaan aika moni muukin, ilmahan suorastaan pakotti siihen. Grilli oli pölyyntynyt talven aikana ja sekin puhdistettiin käyttöön. Kyllä kesä saa tulla, tervetuloa vaan.4 kommenttia:

 1. Ihanaiset krookukset! Oletko esikasvattanut mitään kasveja? Hyvää kevään jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Otan tänä keväänä vähän hillitymmin kuin muutamana muuna ja esikasvatan purjojen lisäksi vain kurpitsat. Ja ehkä myös kurkut. Niin ja pavut olen kyllä tavallisesti esikasvattanut... Yrttejä tietysti pitää esikasvattaa. Ja jos muutaman kukkasen...Mutta ihan vähän vaan. Entäpä itse?

  VastaaPoista
 3. Onpa mahtava puska krookuksia! Hyvä se on tehdä vähän puutarhahommiakin, paitsi että saahan sinne viileään maahan vaikka porkkanoita...
  Sini
  www.kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mun kasvimaa on niin vellinä, ettei sinne ole asiaa, muuten olisin varmaan jo perunankin istuttanut. Viime kesänä laitoin ne pavut neljään otteeseen kasvamaan ja sainkohan neljä tainta aikuiseksi asti. Palsternakkaa olen tavallisesti kylvänyt jo edellisenä syksynä, mutta hyvin se on ehtinyt myös kevätkylvöistä. Porkkana...hmm...taidanpas lompsia katsomaan kasvimaatilannetta.

   Poista