torstai 7. kesäkuuta 2012

Papujen telttailua

paputukiviritys

Oli vähän pakko laittaa pavunalut maahan, koska lähden viikonlopuksi reissuun (heeleripäiville). Pavuthan olivat itäneet tosi epätasaisesti mutta emme säälineet niitä vaan nakkelimme multaan. Nyt vasta havahduimme myös siihen, ettei meillä taaskaan ole kunnollisia tukia ja jouduimme tökkimään viime vuotiset haperot tikut tueksi. Uskottelimme itsellemme, että eivät ne pavut vielä juuri tarvitse tukea ja me ehdimme aivan hyvin hankkia kunnolliset tuet. Niinkuin viime vuonnakin,  tunnetuin seurauksin.
papucamping

Inhoan harsoja, mutta myönnän, että on niistä ollut monta kertaa hyötyä. Otan ne pois heti kun mahdollista, kasvimaa on paljon hauskemman näköinen ilman niitä. Pavut, kurpitsat, kurkut ja herneet ovat vielä harson suojissa, pavut niinkuin mitkäkin telttaretkeläiset.
lemmikki yrittää välttää kitkennän
Useimmat rikkaruohot ovat jo heränneet henkiin. Uskolliset ystävämme leskenlehti, juolavehnä, ohdake, valvatti, palsami, voikukka ja rönsyleinikki eivät hylänneet tänäkään vuonna. Kaikki rikkaruohot eivät toki ole ikäviä, lemmikki saa luvan viivähtää penkin kyljessä niin kauan kuin suostuu kukkimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti