sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Sävy sävyyn

Tykkään sinivuokoista. Ja väitän, että sinivuokkokin tykkää minusta, miksi se muuten änkeäisi kasvamaan melkein sisälle asti.Siihen terassilautojen ja lasituksen väliin se on itsensä tunkenut ja tietenkin sitä on väistettävä jos terassille haluaa kulkea. Eikös ole söpö kynnysmatto.


Ostin viimein kumisaappaat. Ne sopivatkin hyvin näiden sinivuokkojen kanssa käytettäväksi. Ovat vähän liian nätit kasvimaalle ja käytänkin niitä alkuun edustustehtävissä. Jos sellaisia sattuu tulemaan.8 kommenttia:

 1. Vau, tuo sinivuokko on todellakin kaverisi! Meiltä tuppaa häviämään nekin, joita yritän vaalia, joten jos joku haluaa teille noin paljon, niin kutsu ihmeessä sisään saakka :)

  Sini K.
  kasvihormoni.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun pitää käyttäytyä niin, etteivät vuokot huomaa, että huolehdin niistä. Nimittäin jos alan niitä hoitamaan, niin takuuvarmasti häippäisevät muualle.

   Poista
 2. Wau, mikä vuokkomatto;) Upeat kumpparit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain. Toivottavasti Crocsit kestävät menossa mukana.

   Poista
 3. Ovatpa vuokot paikan löytäneet! Pyöräilen paljon, niin minulla on kahdet kumpparit. Edustuskumpparit, joilla kehtaa käydä kaupassa, ja sitten kasvimaakumpparit. Minulla on ainakin sellainen kokemus, että kun kumppareita käyttää kasvimaalla, niin niitä ei enää saa edustuskuntoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on totta, edustavia ei kasvimaakumppareista saa, minunkin Kontioni ovat tosi kokeneen näköiset. Oikeastaan haaveilen vielä lyhytvartisista edustuskumppareista, koiraperheessä kun mennään ulos säällä kuin säällä.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Niin, on ne vähän kuin perheenjäsenet :)

   Poista