lauantai 23. toukokuuta 2015

Pieniä iloja

Palsta-alueelle oli ilmeisesti kukkakauppias tyhjentänyt kevätkukkavarastonsa kulkuväylien reunaan. Narsissi- ja hyasinttiasetelmia oli siellä täällä. Kyllä oli mukava nähdä yllättäviä väripilkkuja monessa kohtaa.
Kevään varmat kukkijat ilahduttivat silmää. Naapurillani on erityisen kaunis esikkopuska ja kun menin sitä ihailemaan, sain itsellenikin vaaleanpunaisen kimpun esikoita. Ihania naapureita!

Kolmas ilon aihe on vähän kyseenalainen, mutta kerronpa kuitenkin. Olimme päättäneet kasvimaakaverini Lean kanssa luopua yhdestä kolmesta palstastamme, siitä hieman erillään olevasta. Uudeksi puutarhuriksi värväsimme työkaverini, joka olikin innolla kääntänyt palstan miehensä kanssa. Seuraavana päivänä selvisi, että he olivat möyhineet väärän palstan, onneksemme meidän, hih. No kyllä me auttelimme häntä oikean palstan kanssa parin tunnin verran.
Uusi palstalainen aktiivisena
Satoa kerättiin palstalta niin, että raparperikiisseli odottaa syömistä ja viime syksynä maahan jääneet palsternakat sosekeitoksi päätymistä.

7 kommenttia:

 1. Kiva apulainen sinulla:) Mahtavat raparperit! Upeat kevät kukat!

  VastaaPoista
 2. Hyvän kokoiset raparperit! Niistä saa kiisselin jos toisenkin. Itselläni raparperit ovat varjossa ja ovat vaatimattomampia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palsta-alue on niemessä, jonne aurinko paistaa aamusta iltaan, ihanteellinen paikka kasvimaalle.

   Poista
 3. Ihania! Miten ihmeessä olet saanut hyasintit noin kasvamaan. Ei ne minulla onnistu.

  VastaaPoista
 4. Leila. Nuo hyasintit ja narsissit ovat juuri niitä yllätyskukkia, jotka joku oli ripotellut palsta-alueelle, eikö olekin mahtavaa.

  VastaaPoista