sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Ellun kanat ja vaaleanpunainen pantteri

Pystytimme ihanassa hellesäässä nimikyltit palstoillemme. Ellun kanat taitaa kuvata parhaiten puutarhafilosofiaamme. Naapurin Leenan palstan nimesimme Punahatuksi ja asensimme kyltin hänenkin palstan reunaan.

Toivoin äitienpäivälahjaksi kottikärryjä palstalle ja sainkin oikein  Vaaleanpunaisen pantterin. Että on ketterä ja niin nätti.
Maahan pääsivät sipulit, Nicola-peruna, purjot, palsternakka (syksylä kylvetyt jo hiukan pilkistelevät mullasta), punajuuri, mustajuuri, mangoldi ja joitakin kukkia. Naapuri-Leenalta saimme idulla olevia kesäkurpitsansiemeniä. Hän esikasvattaa kurkut ja kurpitsat kostean talouspaperin välissä ja laittaa maahan kun sentin itu on näkösällä. Ainakin hänellä systeemi on toiminut loistavasti.

Kun keräsin kuvia blogiin, jouduin näköharhan valtaan. En käsittänyt, miksi istutimme sipulit harjuun. Kunnes asia selvisi kuvan asettamisella oikeaan asentoon...
 Miten 90 asteen kääntö voi muuttaa näköhavainnon ihan toiseksi? Tosin välillä tuo rivin päästäkin otettu kuva näyttää hassulta. Sipulit ovat oikeasti vaon pohjalla.Olohuone kevätasussa
Puutarhatarkkailija työssään


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti