Raparperi kukkii tosi komeasti. Katkoin kukkavarret, koska ne kuulemma vievät voimaa kasvilta. Yhden jätin, ettei raparperini pahoittaisi mieltään. Katselin netistä raparperiohjeita ja kyllähän niitä löytyy monenlaisia: piirakkaa, paistosta, kiisseliä, hilloa, marmeladia, chutneyta... En omista kellaria, joten kovin monenlaisia säilykkeitä en voi tehdä ja pakastettuna sitä ei tule käytettyä. Hans Välimäen mainostamaa raparperipiirakkaa aion kuitenkin kokeilla, vaikka tuskin teen vaniljajäätelöä itse alusta loppuun.
P.S. Tein tuota edellä mainostamaani raparperipiirakkaa. Se oli hyvää, vaikka pitää sanoa, että minua ärsyttää ohjeet, joissa jauho- ja sokerimitat annetaan grammoissa eikä desilitroissa (kaikenlisäksi ohjelmassa Hans nakkeli aineksi mittaamatta millään tavoin).
P.S. Tein tuota edellä mainostamaani raparperipiirakkaa. Se oli hyvää, vaikka pitää sanoa, että minua ärsyttää ohjeet, joissa jauho- ja sokerimitat annetaan grammoissa eikä desilitroissa (kaikenlisäksi ohjelmassa Hans nakkeli aineksi mittaamatta millään tavoin).
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti