tiistai 7. heinäkuuta 2015

Jurotusta

Kasvimaalla kukkii, mutta vihannekset etupäässä jurottavat paikoillaan. Sen verran viileää on ollut, että kasvuvauhti ei päätä huimaa. Poimin sentään pienten pinaattien latvat, näyttivät jo olevan nupulla vaikka eivät ole kunnon lehteäkään saaneet aikaseksi.

Vertailun vuoksi:

Vuonna 7.7.2012
Kesäkurpitsa kukki ja kurpitsanalkuja näkyvissä

Ensimmäisiä uusia perunoita
Ja vuonna 2013
Salaatinkerät syntikunnossa

Herne kehitteli palkojaan

Kurpitsa jo tunnistettavissa


Ja 7.7.2015
Herne vasta suunnittelee kasvamista

Perunassa ja sipulissa on kyllä varret, syömistä ei vielä lainkaan

6 kommenttia:

 1. Minulla herneessä on kukat ja kesäkurpitsa jo kasvattelee hedelmää. Hyvät nuo vertailukuvat. Taidan itsekin käyttää keinoa jossain välissä.

  VastaaPoista
 2. Onhan sinulla hienosti lähtenyt kasvu käyntiin. Olen muutaman vuoden ikuistanut kasvimaata joten vertailukohtia on lyhyeltä ajalta.

  VastaaPoista
 3. Hauskasti tulee tässä esille säiden nopea vaihtelu, kun edellinen postauksesi on Afrikan lämpöä ja ihanaa auringonpaistetta, ja sitten perään tämä jurotus :) Mielenkiintoinen myös tuo vertailu kahden vuoden taa. Viime vuoteen kun vertailee, ei eroa juuri tunnu olevan, silloinkin kun kesäkuu oli sateinen ja kylmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan, vaihtelua on, eipähän käy tylsäksi. Viime vuosi meni minulla ihan poskelleen, en saanut mitään aikaseksi ja rikkaruoho valtasi viljelykset jo alkukesästä, kuviakaan ei tullut otettua. Tänä kesänä olen ollut taas vähän virkeämpi. Mukavaa kesää sinulle.

   Poista
  2. Kerttuli, onko blogisi salasanan takana kun en pääse sinne linkistä.

   Poista
  3. Taisitkin sitten jo löytää perille, tervetuloa lukijaksi! Reitti blogiini on tosiaan pikkuisen mutkikas, oikeastaan parhaiten pääsee suoraan tämän osoitteen kautta: http://parastapuutarhasta.blogspot.fi/

   Poista