lauantai 6. kesäkuuta 2015

Puuhastelua

Kasvimaan tilanne on nyt se, että lähes kaikki siemenet on saatu multaan. Vielä olisi n. 1,5x 4m kokoinen alue, jolle ei ole kylvetty mitään, olen unohtanut mitä yleensä on laitettu kasvamaan. Aremmat siemenet on harson alla ja odotan hetkeä, jolloin harson voi heittää pois, en pidä siitä lainkaan. Voi kun joku keksisi kivannäköisen suojaussysteemin.
Perunat ja kesäkurpitsat uinuvat harson alla


Raparperiin oli pakko jättää yksi kukkavarsi, hieno se on

Palsta-alue on taas hetkessä rajahtänyt täyteen vihreää ja väriä. Ja tietysti ahkeria palstalaisia. Muutama vuosi sitten koko alue uhkasi metsittyä, nyt palstoista suorastaan kilpaillaan. Olisinko kerrankin trendikäs?
Istutin mintun ruukkuun pitääkseni sen kurissa

Naapurin väri-iloittelua

6 kommenttia:

 1. Näillä kylmillä ilmoilla ei mikään kasva:(
  Tomaatit jököttävät samassa mitassaan kuin kuukausi sitten...huoks...kun ei ole sitä kasvihuonetta:|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin laitoin kaikkia arat aksvit multiin, saahan nähdä meneekö uusiksi. Oletko kirjoittanut joulupukille?

   Poista
 2. Eikö Julkulanniemellä ole satanut? Itse en täällä Vaasassa ole saanut maahan kun vasta sipulit ja perunat, koska maa on niin märkää. Eikä eilinen sadepäivä parantanut yhtään tilannetta.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On satanut aika vähän, maa ei ole märkää, piti jopa kastella kun laitoin siemeniä maahan. Sen jälkeen kyllä satoi ja nyt on tuullut niin, että harsot tuskin on entisillä paikoilla.

   Poista
 3. Hei! sinulla on jo maassa tuollaiset! Olen myös kasvattanut kurpitsaa, auringonkukkia ja samettiruusuja, mutta en uskalla vielä laittaa ulos. Ensi yönä voi tulla hallaa... Sen jälkeen taidan ne laittaa maahan. Hyvää kesää sinulle!

  VastaaPoista
 4. Saahan nähdä, miten viljelyksilleni käy, ei täälläkään mitenkään hirmu lämmintä ole ollut. Saattavat pavut tykätä kyttyrää.

  VastaaPoista