sunnuntai 1. syyskuuta 2013
Onko vielä kesäkurpitsoita?
Löysin https://www.facebook.com/homesteading -fb-sivuilta mielenkiintoisen kesäkurpitsanaposteluohjeen. Laitan sen tähän vaikka en ole vielä kokeillut. Viikonloppu vierähti reissussa ja kasvimaalle pääsen huomenna. Jos kesäkurpitsat vielä jaksavat kasvaa, kokeilen näitä sipsejä.
Zucchini oven chips. Better than potato chips!
(Share to save for later)
Ingredients:
2 1/2 cups (1/8 inch-thick) slices zucchini (about 2 small)
1/4 cup ground almonds
1/4 cup grated fresh Parmesan cheese
1/4 t seasoned salt
1/4 t garlic powder
1/8 t black pepper
2 T whole milk (or almond milk, etc)
Directions:
Preheat oven to 425.
Combine first 5 ingredients in a medium bowl, stirring with a whisk. Place milk in a shallow bowl. Dip zucchini slices in milk, and then coat in dry mixture. Place coated slices on an oven proof wire rack coated with cooking spray; place rack on a baking sheet. Bake at 425 for 20 minutes or until browned and crisp. Serve immediately.
Minutes to Prepare: 10
Minutes to Cook: 20
Number of Servings: 4
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tätä kokeilen minäkin - aika mainion oloinen idea. Niin ja on niitä kesäkurpitsoita vielä :)
VastaaPoistaJoko kokeilit? Minulla on ohjelmassa (ehkä) tänään, laitan kommentin, mitä tästä tuli.
VastaaPoistaNäyttää tosi makoisalta!!
VastaaPoistaMinä laiskamato en ole saanut vieläkään kokeiltua vaikka kesäkurpitsoita kyllä riittää.
VastaaPoista