Tuttuun tapaan keräsin kauppakassillisen papuja, jotka kotona pilkoin, kiehautin ja laitoin ennestääkin täyteen pakastimeen. Pavut ovat kiitollisia pakastettavia: maku ei muutu ja jos kiehautuksen jälkeen käyttää jäävedessä, värikin säilyy kauniina. Kesäkurpitsa ja hokkaidokurpitsa olivat innostuneet kasvattamaan lisää hedelmiä, niistä pitää keksiä viikonlopun ruoka. Levitin syyslannoitteen marjapensaille, nyt ei pieni vesisade haittaisi. Herne ei enää tuota palkoja, revin varret parista penkistä ja käänsin maan ja nyt on selkä hellänä.
|
Papua riittää vaikka taimia ei kovin monta tänä vuonna ollutkaan |
|
Kesäkurpitsa ja hokkaidokurpitsa sulassa sovussa |
|
Purjo olisi jo valmista korjattavaksi |
|
Valkosipulin kynsistä ja näistä pikkukynsistä saadaan satoa ensi vuonna |
|
Palstanaapurin lantut näyttävät muhkeilta |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti