perjantai 31. elokuuta 2012

Perjantaipäivän satoa

Tuttuun tapaan keräsin kauppakassillisen papuja, jotka kotona pilkoin, kiehautin ja laitoin ennestääkin täyteen pakastimeen. Pavut ovat kiitollisia pakastettavia: maku ei muutu ja jos kiehautuksen jälkeen käyttää jäävedessä, värikin säilyy kauniina. Kesäkurpitsa ja hokkaidokurpitsa olivat innostuneet kasvattamaan lisää hedelmiä, niistä pitää keksiä viikonlopun ruoka. Levitin syyslannoitteen marjapensaille, nyt ei pieni vesisade haittaisi. Herne ei enää tuota palkoja, revin varret parista penkistä ja käänsin maan ja nyt on selkä hellänä.


Papua riittää vaikka taimia ei kovin monta tänä vuonna ollutkaan

Kesäkurpitsa ja hokkaidokurpitsa sulassa sovussa

Purjo olisi jo valmista korjattavaksi

Valkosipulin kynsistä ja näistä pikkukynsistä saadaan satoa ensi vuonna

Palstanaapurin lantut näyttävät muhkeilta




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti